Det er endelig et anti-maurmiddel som virker

Har endelig lært hva som må gjøres for å bli kvitt sukkermaur. Mer om sorte jordmaur Ofte er jeg plaget av svarte jordmaur, som de er kjent for på fagspråket. Sukkermaur har en tendens til å komme inn i huset mitt. I tillegg er de rikelig i hagen hele sommeren.

Problemet er at de er virkelig plagsomme, og det er mange tips om hvordan du kan bli kvitt dem.

Bruk Fun light som eksempel. Med det mener jeg at saften skal være effektiv når den helles direkte i maurtua eller på maurtua. Fun Light skader imidlertid ikke sukkermaur. Mens jeg testet fikk jeg det ikke til å fungere i alle fall. Dagligvarebutikken tjente imidlertid mye penger på meg da den solgte saft til meg. Så da så…


Det er små maur som virker umulig å bli kvitt, og akkurat nå, på våren, invaderer de hus og hytter. Det er noen råd for å forhindre sultne maur.

De kommer gjerne inn når det er varmere ute, når det er mer varme i luften ute. De løp fra ingensteds over kjøkkenbenken og over gulvet. Vi refererer ofte til dem som sukkermaur, men de kalles faktisk svarte jordmaur. Om våren jakter de på mat, og det er som regel rester og mat de er ute etter.

De dukker ikke bare opp hjemme, men også på hytta. Mer og mer prøver du å bli kvitt dem, jo ​​verre virker det. Flere ganger ga jeg opp. Imidlertid vet jeg nå hvordan jeg skal eliminere dem.

For å bli kvitt mauren må du finne ut om den har bygget et reir inne eller ute. For å bli kvitt maurene må du ta ut dronningen. Ofte vil tørt agn med insektmiddel som arbeiderne tar med til dronningen være effektivt.

Jeg har hørt dette maurmiddelet anbefalt: blå maurgranulat

Gelbaserte maurmidler som Nippon er et alternativ. Dette er fordi Nipponen som du kjøper i butikken ofte har hengt der lenge, og dermed har mistet mye av sin styrke. Men granulat varer lenger. Maur kan lett bære den fordi den er tørr. Derfor skal jeg teste granulat denne våren. For årets maur vil prøve igjen.

Hvis det er mulig, må du legge agnet så nært reiret som mulig og sørge for at det alltid er nok agn for hånden.

Det er viktig å handle når du ennå ikke har vunnet kampen. Ved oppbevaring av søte ting bør du for eksempel bruke tette bokser. I tillegg bør du tørke opp søl. Som et resultat sørget du for at maurene ikke var i stand til å spise fra deg. Likeledes vil det være lurt å montere finmasket nett på ventilasjonsluker i første etasje. På samme måte må tette sprekker eller hull i fundamentet rettes opp.

Maurene vil helt sikkert prøve igjen i år. Det er bedre å vite hva du skal gjøre nå, og jeg håper dette kan være nyttig for deg også.

Disse tipsene har jeg funnet på Skadedyrhjelp.no.

Previous post Per Haug, her er ditt nye nettsted
Next post Mangel på skadedyrbekjempelse kan føre til betydelig økonomisk tap.