Den beste måten for maurkontroll

Hvordan bli kvitt maur – Små sorte maur kan være veldig plagsomme og de kan også være uappetittelige. Jeg har mange ganger vært sinna av dem. Her vil jeg fortelle om løsningen.

En maurkoloni kan utrette fantastiske ting som en gruppe. Å invadere rommet ditt er ikke gøy, men hvis du har hatt dem, vet du hvor irriterende de er. Når du går inn på kjøkkenet om morgenen, vil du finne maur OVERALT på benkene dine fordi du har et maurangrep. Kolonistene kan gå inn i et hjem gjennom de minste sprekkene, sette opp forsyningslinjer og kommunikasjonslinjer til kolonien.

Å kontrollere maur krever å bestemme hvordan og hvor de kommer inn i rommet ditt. Spor maursporene inne i huset ditt tilbake til der de kom inn fra . det er sannsynlig at de kommer utenfra. Det kan være under vasken. Det kan være en sprekk i baksiden av flisen på disken din. En vinduskarm som ikke tetter helt kan forårsake dette. Siden det er like mange måter å komme inn i et hjem på som det er maur i verden, fortsett å gå baklengs når du følger sporet deres.

Når du har bestemt inngangspunktet inne, er neste trinn å identifisere inngangspunktet utenfor. Her er hvor det blir vanskelig – den utvendige inngangen kan være veldig langt fra den indre inngangen . eller de kan være de samme.


Innvendig og utvendig punkt er det samme hvis de kommer under en vinduskarm. Lett. Men hvis huset ditt er murstein, kan insektene ha kommet inn gjennom fugemassen mellom mursteinene og deretter tunnelert mellom mursteinene og sidekledningen til de fant velkomstmatten inne i huset. Ligger der VVS og elektrisk går inn/ut av huset er ideelt!

Mer om maurmiddel å se på ytterveggen der de var inne for å finne ut hvor det ytre inngangspunktet er.

Så snart disse inngangspunktene er oppdaget, er det på tide å behandle dem mot maur!

Sprits disse inngangene rikelig innvendig og utvendig. Spray venstre og høyre, opp og ned, side til side av disse punktene;dette vil kontrollere eventuelle eksisterende maur samt kontrollere FREMTIDIGE maur som kommer inn i området. Du vil se en betydelig forbedring hvis du sprayer disse områdene hver dag i tre dager (en annen grunn til å bruke trygge, naturlige produkter siden du vil være rundt dem i flere dager).

Det kan ta en uke med påføringer hvis angrepet er alvorlig.

Disse maurene vil være på utkikk etter nye inngangspunkter nå. I løpet av de første ukene, vær oppmerksom på nye maurstier. Hvis du ser maurbevis, sikre alle innganger og gjenta trinnene ovenfor. Du kan få råd fra Skadedyrhjelp.no .

Previous post Mangel på skadedyrbekjempelse kan føre til betydelig økonomisk tap.
Next post Klarer du å bruke maurgift for å bli kvitt maur?