Mer om bloggen

Emnene som dekkes på denne bloggen dekker et bredt spekter av emner, og jeg håper du vil like å lese. Uansett hvor ofte et emne legges ut, vil jeg prøve å oppdatere det med det jeg finner interessant.

Målet mitt er å lage innhold som både informerer folk og hjelper dem å tenke gjennom ulike emner. I tillegg vil jeg gjerne at den tilbyr litt hjelp hvis du trenger det.

Bloggen ble startet i 2022. Jeg håper å fortsette med den en stund til. Å skrive om forskjellige emner interesserer meg, så jeg forventer at innholdet på denne siden vil gjenspeile det jeg tenker. I noen tilfeller har jeg brukt tid på å undersøke temaer, mens i andre skriver jeg rent for moro skyld. Vi vil gjerne gi noe som er verdt å lese.

Takk for at du leste, og hvis du har spørsmål eller kommentarer, ikke nøl med å kontakte meg.
I min nye blogg planlegger jeg å skrive regelmessig i lang tid. Sist jeg prøvde det, fortsatte jeg ikke. Likevel håper jeg at jeg denne gangen kan skrive i lengre perioder.

Eventuelle spørsmål du måtte ha, ikke nøl med å kontakte meg.

Per Haug – en venn


Du kan starte bloggen din med Matchwork, som er enkel å bruke. Sjekk ut nettsiden deres for å finne ut hvordan du kan lage din egen blogg.